Online datingtips voor vrouwen

Nieuwe wetenschappelijke analyse biedt inzichten voor vrouwen die Mr. Right zoeken.

In het proces heb ik een breed scala aan patronen en neigingen opgemerkt en ben ik tot een zeer wetenschappelijk begrip gekomen van wat werkt. Dames, volg deze eenvoudige stappen en je zult in een mum van tijd de vruchten plukken van je succesvolle nieuwe datingprofiel.

1: Altijd –  altijd altijd ALTIJD – gebruik het woord avontuur. Je kunt het twee of drie keer gebruiken als je wilt, of zelfs meer – als het op avontuur aankomt, bestaat er niet zoiets als teveel. Ongeveer 90% van de vrouwenprofielen benadrukt dat ze op zoek zijn naar avontuur, en terecht. Geen enkele man wil een saaie vrouw, en niets toont aan dat je net zo spannend en meeslepend bent als herhaaldelijk te vermelden hoe avontuurlijk je bent.

Dating voor vrouwen

Als je daadwerkelijk hebt gereisd, zorg er dan voor dat je profiel ten minste één opname bevat van elke plaats die je ooit hebt bezocht. Als je niet hebt gereisd, probeer dan misleiding: praat over hoe je graag reist. Niet dat je hebt gereisd – uiteindelijk zullen alle online dating leugens je inhalen. Voeg in dit geval een paar mooie foto’s toe van plaatsen uit andere delen van het land of de wereld zonder commentaar. Meneer Rechts zal aannemen dat u daar bent geweest en dat u de foto hebt gemaakt, zelfs als u de foto van freedigitalphotos.net hebt geveegd.

Vergeet niet om de ervaringen van diverse sites te lezen zoals 50plusmatch ervaringen en cougar datingsites ervaringen.

3: Een van je profielfoto’s – bij voorkeur je hoofdfoto – moet een auto-selfie zijn.  Geen enkele man wil een vrouw die hem niet naar huis kan brengen als hij alcohol drinkt. (77% van alle vrouwenprofielen bevat een selfie aan de bestuurderszijde.)

4: Als je kinderen hebt, schrijf dan dat ze geweldig zijn.  ‘Ongelooflijk’ werkt ook, net als ‘geweldig’. Als uw kinderen net als alle anderen zijn, moet u misschien wat extra moeite doen om het te verkopen. Probeer dit eens: ‘Ik voel me gezegend ze te kennen.’

Het maakt ook niet uit wat je met de term bedoelt. Of je nu op avontuur bent, op kodiaks jagen met boksbeugels of de schilderachtige route naar Whole Foods nemen, de details zijn niet relevant.

2: Zorg ervoor dat je praat over hoeveel je van reizen houdt. Onderzoek toont aan dat ‘reizen’ slechts iets minder vaak wordt gebruikt dan ‘avontuur’, en nogmaals, de reden is simpel: mannen zouden nergens liever zijn dan ergens anders. Tegen de tijd dat hij klaar is met je profiel, zou de lezer zich moeten afvragen waarom je hier zelfs een plek in de stad hebt. Je kunt toch een paar avonden per jaar op de bank van een vriend crashen?