Accessoires voor in de auto kopen

Auto accessoires kopen online

1. Kaart

Ja, een ouderwetse papieren wegenatlas kan je uit de nood helpen, voor het geval je telefoon geen batterij / data / signaal meer heeft of als er geen lokale bevolking is om te vragen.

 

2. Zwitsers zakmes

De afkorting voor veelzijdigheid – een Zwitsers zakmes of multitool zal uw redder zijn in verschillende situaties. Je kunt een cruciale schroef vastdraaien of je kunt een blik bonen openen op de camping, hoe dan ook, je wilt niet zonder een van deze.

 

3. Ontdooier/ ijskrabber

Rijd niet blind in ijzige omstandigheden en gebruik de-icer of een ijskrabber om de voorruit schoon te maken. Je bankkaarten zullen je hiervoor bedanken.

Als u een ijskrabber grijpt, zorgt u er ook voor dat u niet per ongeluk de wet overtreedt tijdens het rijden in winters weer.

4. Verandering

Laat u niet verrassen door onvoorziene tolgelden of parkeergelden door wat wisselgeld in de auto te houden. Je kunt ook geld besparen met een poetsmachine auto.

 

5. Stoelverhoger auto

Als je met kinderen reist, weet je dat het een paar reisspellen bij de hand kan houden om urenlang janken vanaf de achterbank te voorkomen. Houd wel rekening met het verhoogde risico op misselijkheid. Een stoelverhoger auto kan ook goed van pas komen.

 

6. Handschoenen

Als u de kou voelt, bewaar dan wat handschoenen in hun rechtmatige huis (het handschoenenkastje) en vermijd ijskoude vingers op het stuur.

 

7. Aux-kabel

Sluit uw telefoon aan op uw autoluidspreker voordat u op pad gaat en luister naar de nummers die u wilt wanneer u maar wilt. Raak je apparaat niet meer aan als je eenmaal bent vertrokken!

8. Deken

Een deken kan je warm houden tijdens een winterse pech of in de zomer als picknickdeken fungeren, dus het is een echte kofferbak must-have.