Creditcardtips die u moet kennen – de basis

Sorry dat ik te laat ben met dit bericht (maandag zijn mijn gebruikelijke boekingsdagen, geen excuses), maar ik heb het hele weekend een liefdadigheidsevenement bijgewoond en gewerkt, samen met de typische weekendklusjes, boodschappen doen, schoonmaken …. Dit is saai, laten we gaan in de post zullen we!

Er zijn duellerende scholen over hoe een persoon zijn creditcardschuld moet beheren, laat staan ​​dat hij in de eerste plaats een creditcard heeft. Als u een van die mensen bent die van dat gevoel van veiligheidskussen houdt dat een creditcard kan bieden, lees dan verder om enkele tips te bekijken bij het beheren van een schuldval kredietkaart. Dit zijn enkele van de strategieën die ik heb gebruikt bij het afbetalen van $ 15.000 aan creditcardschuld.

Uw creditcard-saldo is geen gratis geld. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar wanneer u de gewoonte heeft om elke aankoop te vegen in plaats van geld te gebruiken, is er een emotionele ontkoppeling tijdens de transactie. Het is moeilijker om afstand te doen van je zuurverdiende geld dan om virtueel via krediet te betalen. Creditcardverstrekkers zijn zich zeer bewust van wat consumenten geneigd zijn te vergeten … de limiet op uw kaart is een tijdelijke lening. Het geld is niet van jou … je moet het op een gegeven moment terugbetalen!

Samengestelde rente is geweldig voor de creditcardmaatschappijen, slecht voor u. Als het gaat om creditcards, is samengestelde rente uw vijand. Elke dag genereert dat saldo rente en dat onbetaalde saldo kan verdubbelen of verdrievoudigen wat de oorspronkelijke aankoop was! Stel dat u $ 100 op uw kaart in rekening brengt tegen een rentetarief van 14,95% (standaard vanaf 2018 gek !!!). Als u het saldo niet afbetaalt, bent u $ 114,95 (14,95% van 100) verschuldigd. De volgende maand wordt nog 14,95% toegevoegd aan dat nieuwe saldo en nu kijk je naar $ 132,13. U heeft zojuist $ 32,13 weggegeven aan een bedrijf dat rentebetalingen int van miljoenen andere klanten, om nog maar te zwijgen van late vergoedingen als u niet op tijd betaalt. Weet je wanneer samengestelde rente iets moois is? Wanneer we investeren! Daarover meer in een later bericht.

U kunt online creditcard vergelijken en een n26 creditcard aanvragen.

Gebruik niet meer dan 30% van uw kredietlimiet. Kredietagentschappen Experian, Transunion, Equifax willen weten dat u een verantwoordelijke rentmeester bent van uw geld, vooral wanneer u krediet aanvraagt ​​voor een grote aankoop (huis of auto). Als ze zien dat u uw saldo oploopt in plaats van contant te betalen, lijkt het erop dat u het moeilijk heeft en de creditcardmaatschappijen niet kunt terugbetalen en uw kredietrapport zal dat weerspiegelen. Dit heeft een negatieve invloed op uw credit score en als uw saldo onbetaald blijft, kunnen ze uw limiet verlagen.

Heb het geld om de kaart af te betalen op het moment van aankoop. Toen ik mijn krediet opnieuw opbouwde, wilde ik laten zien dat ik de schuldverantwoordelijkheid aankon. Dus als ik bijvoorbeeld naar de kledingwinkel ging, wachtte ik tot ik het geld bij de hand had, gebruikte ik mijn kaart en betaalde ik hem dezelfde dag of de volgende dag terug. Het was ook een strategie om de kaart open te houden voor het geval de handelaar besloot deze te sluiten wegens inactiviteit.